sábado, 28 de junio de 2014

Una petita dosis d'Eulàlia Make Up / Una pequeña dosis de Eulàlia Make Up

Benvinguts a Eulàlia makeup!
Si acabeu d’entrar al blog i teniu curiositat per saber qui sóc i d'on ha sorgit la idea d'aquesta nova pàgina, cap problema! A continuació us donaré la resposta a aquestes dues preguntes.
Qui em conegui sabrà perfectament que el maquillatge m'apassiona des de fa molt, i, tots aquells que fins ara no em coneixíeu, acabeu de descobrir el motiu principal que m'ha portat aquí. Hi he estat donant moltes voltes, i després de molt de temps, i gràcies al recolzament de persones properes a mi com ara amics i familiars, i també a col·laboradors, he decidit donar a conèixer allò que més m'agrada i endinsar-me de ple amb el món del maquillatge! Amb aquesta idea és amb la que he creat el blog i espero que amb l'ajuda de tots vosaltres, pugui anar-lo omplint amb molta alegria i sobretot, amb molta il·lusió. 
El que podreu trobar a Eulàlia Make Up és un recull de tots els treballs que he anat fent fins ara com a maquilladora, looks per ocasions especials, col·laboracions amb professionals, nail-art tutorials i sobretot, nous projectes als que participaré, tant propis com en equip. La meva intenció és donar a conèixer públicament la meva visió del maquillatge, intentant cridar l'atenció d'aquells qui hi estiguin interessats i al mateix temps crear un lloc que em serveixi per rebre opinions, crítiques constructives, suggeriments i, fins i tot, noves propostes. 
Tot i així, una imatge val més que mil paraules, així que he decidit dedicar-li el primer post del blog a la persona que m'ha ajudat a crear aquest espai que significa tant per mi, la qual anireu veient en més d'una ocasió al llarg dels posts que aniré publicant, l'Anaïs. Així doncs, us deixo unes quantes imatges d'un projecte realitzat fa un temps. Espero que us hagi semblat interessant la meva idea, que tingueu ganes d'anar visitant la pàgina i sobretot, dir-vos que estaré encantada que seguiu a Eulàlia Make Up i que opineu, petons!! 
P.D; em trobareu també a https://www.facebook.com/eulaliamakeup

Bienvenidos a Eulàlia Make Up!
Si acabáis de entrar al blog y tenéis curiosidad por saber quién soy y de dónde ha surgido la idea de esta nueva página, no os preocupéis! A continuación os responderé a estas dos preguntas.
Quien me conozca sabrá perfectamente que el maquillaje me apasiona desde hace mucho y, todos aquellos que hasta ahora no me conocíais, acabáis de descubrir el motivo principal que me ha llevado hasta aquí. He estado dándole muchas vueltas, y después de mucho tiempo, y gracias al apoyo de personas cercanas a mi como amiqos y familiares, y también a colaboradores, he decidido dar a conocer lo que más me gusta y introducirme completamente en el mundo del maquillaje! Con esta idea es con la que he creado el blog y espero que con la ayuda de todos vosotros, pueda llenarlo poco a poco con mucha alegría y sobretodo, con mucha ilusión. 
Lo que podréis encontrar en Eulàlia Make Up es una recopilación de todos los trabajos que he ido haciendo hasta ahora como maquilladora, looks para ocasiones especiales, colaboraciones con profesionales, nail-art tutoriales y sobretodo, nuevos proyectos en los que participaré, tanto propios como en equipo. Mi intención es dar a conocer públicamente mi visión del maquillaje, intentando llamar la atención de aquellos quienes estén interesados y al mismo tiempo crear un sitio que me sirva para recibir opiniones, críticas constructivas, sugerencias e incluso nuevas propuestas. 
Aun así, una imagen vale más que mil palabras, así que he decidido dedicarle el primer post del blog a la persona que me ha ayudado a crear este espacio que significa tanto para mí, la cual iréis viendo en más de una ocasión a lo largo de los posts que iré publicando, Anaïs. Así pues, os dejo unas cuantas imágenes de un proyecto realizado hace un tiempo. Espero que os haya parecido interesante mi idea, que tengáis ganas de ir visitando la página y sobretodo, deciros que estaré encantada que sigáis a Eulàlia Make Up y que opinéis, besos!!
P.D; me encontraréis también en https://www.facebook.com/eulaliamakeup

"¡Se fuerte para que nadie te derrote, noble para que nadie te humille y tú mismo para que nadie te olvide!"No hay comentarios:

Publicar un comentario